Kurse Online për jashtë territorit Shqipëtar
EDUCATION IS THE KEY TO UNLOCKING THE WORLD
REGJISTROHU

Rreth nesh

Clinton Education Center është e pozicionuar në dy nga lagjet më të reja të qytetit të Tiranës. Qëndra ofron shërbime të ndryshme për fëmijë dhe të rritur.

Mjediset janë me standarte të pajisura me teknologjinë më të fundit në lidhje me mësimdhënien.

Gjithashtu ofron shërbime për aktivitete të ndryshme si : seminare, trajnime, workshop dhe projekte te ndryshme.

Dixhitalizimi luan një rol tepër të rëndësishmëm për realizimin e klasave në qëndër dhe mësimin e klasave online. Gjatë këtij viti është rritur shumë numri I studentëve të cilëve u sjellim shërbimin tonë brënda dhe kryesisht jashtë vëndit, në platformën online, qëndra ofron ambjente të ndryshme për shërmbime te ndryshme. Klasat e artit dhe të studimit janë risi të cilat kanë veshur fëmijët me buzëqeshje.

Clinton Education Center jep mundësi dhe ka në fokus shërbimin, informacionin dhe suksesin e nxënësve si brënda dhe jashtë vëndit.

PËRSE TË ZGJIDHNI CLINTON EDUCATION CENTER?

JEMI NJË FAMILJE E MADHE!

“Gjithmonë synoni për më lart, punoni shumë dhe kurrë mos dëgjoni askënd që thotë se nuk mundeni ose nuk duhet të vazhdoni më tej. “

Hillary Clinton

KURSE TË GJUHËS ANGLEZE

KURSE TË GJUHËS ITALIANE

KURSE TË GJUHËS GJERMANE

KURSE TË GJUHËS FRËNGE

KURSE TË GJUHËS TURKE

KURSE NË TEKNOLOGJI INFORMACIONI

KURSE MATEMATIKE

PROGRAME STUDIMI

KURSE ARTI

Bursa Ekselence

Çertifikata

Ambjente

Përgjegjësi Korrektësi Bashkëpunim

Irena Ruci
Mësuese e gjuhës Angleze

Marsida Kamberi
Mesuese e gjuhes Angleze

Armanda Xhelollari
Mësuese Matematike

Lorena Cullhaj
Mësuese e programit të Studimit

Rovena Hyseni
Sekretare

Klauda Hasanllari
Mësuese e gjuhës Italiane

Olgert Rakipllari
Profesor i kursit të pikturës

Marsida Gjoka
Mësuese e kursit të kompjuterit

CLINTON EDUCATION CENTER

Ju garantojmë cilësi në mësimdhënie!

Shënime

Pyetje dhe Komente

Call Now Button