KURSE TË GJUHËS ANGLEZE

KURSET PëR FËMIJE (4-12 vjec)

NIVELI A1 dhe A2: 3000 Lekë në Muaj

Mësim me metoda bashkëkohore të mësimdhënies.
Grupe të vogla dhe interaktive.
Mësimi bashkëshoqërohet me video-audio, të folur në gjuhën angleze dhe tregime në anglisht. Librat janë të paracaktuara për moshat dhe nivelet e ndyshme të fëmijëve. Në këtë mënyrë fëmijët arrijnë t’a memorizojnë më mirë gjuhën e huaj.

NIVELI B1 dhe B2+: 4000 Lekë në Muaj


KURSET PËR RRITUR

Për këtë grupmoshë fillon dhe bëhet më e rëndësishme praktika e gjuhës së huaj, prandaj përvec metodave bashkëkohore, audiovizuale, stërvitemi dhe mësojmë me të 4 aftësitë, të folurit, të dëgjuarit, të shikuarit dhe të lexuarit. Praktikojmë: speaking.

BEGINNER 18.000 lekë / NIVELI

ELEMENTARY 18.000 lekë / NIVELI

PRE-INTERMEDIATE 19.000 lekë / NIVELI

INTERMEDIATE 20.000 lekë / NIVELI

UPPER-INTERMEDIATE 20.000 lekë / NIVELI

ADVANCED 20.000 lekë / NIVELI

Individual: 1300 lekë 60 min
Online: 15 Euro 60 min

CLINTON EDUCATION CENTER

PERGATITJE SPECIFIKE PER PROVIMET AKADEMIKE

PERGATITJE PER: APTIS, TOEFL, IELTS, FCE
20 EURO SEANCA 60 MIN

PERGATITJE PER ANGLISHTE PROFESIONALE
20 EURO SEANCA 60 MIN.

Call Now Button