KURS PIKTURE

Fëmijë (4-12 vjec)

Kursi i Pikturës aftëson dhe zhvillon talentin e fëmijëve, duke iu dhënë hapsirën e nevojshme për të shprehur vetveten në aspektin emocional, argëtues dhe zbavitës.

Mund të bëhen pjesë të gjithë fëmijët nga 4 – 14 vjeç

Pagesa mujore: 3000 lekë

Kursi: 1x në javë  120min

Call Now Button