KAMPI VEROR

Grupmosha: 6 - 13 vjeç
17 Qershor - 19 Korrik 2024

Një program tepër argëtues veror, ku fëmijët kalojnë një pjesë të konsiderueshme të ditës duke u argëtuar nën shoqërinë e njëri tjetrit, me lojëra të ndryshme, kërcime, puzzle, anglisht,  veprimtari edukative, veprimtari jashtë ambjenteve të qendrës, nën vëzhgimin e stafit.
Ju shërben jo vetëm si program argëtimi, por edhe si një mënyrë për t’i organizuar ditët e verës në forma efektive edukuese dhe zbavitëse.

Çdo Ditë Jave: Nga e Hëna në të Premten           

Orari: 08:00 – 13:00

Pagesa për 5 Javë: 14.000 lekë
Pagesa për 4 Javë: 10.000 lekë
Pagesa për 3 Javë: 8000 lekë
Pagesa për 2 Javë: 6000 lekë
Pagesa për 1 Javë: 4000 lekë
Pagesa Ditore: 1500 lekë

Shënim: Rregjistrimet pranohen deri në datën 14 Qershor!

Ofrohet transport për zonat përreth qendrës, kundrejt një pagese ekstra.

Për orar më të zgjatur 08:00 – 16:00 tarifat ndryshojnë!
Ju lutem kontaktoni në nr. e sekretarive:
Clinton Yzberisht 069 29 39 325
Clinton Astir 069 68 43 227 

Për të parë programin e javës 1 të kampit na kontaktoni në whatsapp!

Call Now Button